★★★★★ Læs brugernes anmeldelser på Trustpilot ★★★★★

Velkommen til Dansk Ventil Center A/S

I Aqualogs leverandørregister.


Dansk Ventil Center A/S er et handelsselskab med speciale inden for ventiler til anvendelse i industrien. Vi ønsker at positionere os som leverandør af kvalitetsløsninger. Målet er at gå forrest inden for vores kerneområder.

Igennem innovative løsninger og længere produktlevetid ønsker vi at bidrage positivt til vores kunders værdiskabelse. Kvalitet, service, fleksibilitet, levering til tiden og omkostningseffektivitet er alle nøgleord for at kunne sikre, at vi til enhver tid imødekommer vores kunders forventninger.

Vores produkter afspejler mange års brancheerfaring. Vi lagerfører mange ventiltyper og tilbehør såsom f.eks. kuglehaner, aktuatorer, butterflyventiler, sikkerhedsventiler, sædeventiler, spadeventiler, vandudladere, vandstandsarmaturer, snavssamlere, kontraventiler og membranventiler.

Vi gør os altid de største bestræbelser, inden vi introducerer et nyt produkt i vores portefølje. Vi vil være konkurrencedygtige og medvirke til vores kunders succes. I samarbejde med vores kunder udvikler vi til stadighed konceptet.

Se mere på vores hjemmeside www.dvcas.dk.

Adresse: Ferrarivej 14
7100 Vejle

Hoved tlf.: 75723300

Vagt tlf.:

Fax:

Email: mail@dvcas.dk

Hjemmeside: www.dvcas.dk

LinkedIn: www.linkedin.com/company/dansk-ventil-center-a-s/

Facebook: www.facebook.com/DanskVentilCenterAs/

Twitter:

Arbejder indenfor følgende områder:
  • Målere og kontraventiler
  • Rør, ventiler, tilbehør


Er I leverandør til vandværkerne, så tilmeld jer Aqualogs leverandørregister her.