★★★★★ Læs brugernes anmeldelser på Trustpilot ★★★★★
Aqualog SPA - Smart Pejling Automatisk


Grafisk visning via Aqualog.
Automatisk indberetning til myndighederne.

Aqualog SPA


Har I også problemer med at få pejling fra boring og ind til de rigtige myndigheder så det bliver registreret i Geus Jupiter database?
Kig eventuelt her.

Aqualog SPA er en løsning, hvor Aqualog helt automatisk pejler vandværkets boringer og gemmer resultatet i Aqualog. Vandværket slipper for besværet med selv at pejle boringerne, og mindsker risikoen ved forurening af boringen.

Aqualog SPA finder løbende månedsværdier for vandstanden i boringen i ro og drift. Dette giver overblik og spare arbejdstid.

Løsningen er let at installere og kræver kun strømforsyning som eventuelt kan være den samme som forsyner pumpen, da loggeren kan forsynes med batteri og derfor ikke kræver konstantstrøm.

Aqualog SPA består at Aqualog SPA Datalogger med en hydrostatisk niveausonde, som tilsluttes via et kabel der skal passe til boringens dybde. Dataloggeren sender en gang i døgnet pejlingsresultatet til Aqualog, via den indbygget IOT forbindelse. Herefter kan resultatet ses via Aqualog.

Aqualog sender ligeledes resultatet til myndighederne, i det format som de ønsker at modtage. Vandværket slipper også derfor for manuelt at sende resultaterne til myndighederne.


Aqualog SRO


Benytter vandværket allerede Aqualog Selog SRO med pejling af vandværkets boringerne, så kan Aqualog SPA og Aqualog SRO udveksle data og så man undgår ekstra logning.


Automatisk pejling ved anden leverandør.


Hvis vandværket allerede har automatisk pejling af boringerne via anden leverandør, så kan Aqualogs SPA datalogger ofte bruges sammen med, og derved kan man spare den hydrostatisk niveausonde.


Priser:


Kontakt os, for mere information og priser.