★★★★★ Læs brugernes anmeldelser på Trustpilot ★★★★★
Ledningsplan - GIS/LER2 for Vandværker


For jer, der vil samle alt arbejde med vandværket ét sted.


Opret Aqualog Kvalitetssikring og Ledelse prøveperiode nu!Gratis prøveperiode på en måned. Helt uden nogen abonnementsbinding!
 
 
 
 
 
 

Hvorfor Aqualog GIS?

Men den nye LER2 lov og de ekstra krav som gælder fra 1. juli 2023, kræves der lidt mere af vandværkerne i forhold til ledningsregistrering, og besvarelse på LER-forespørgsler. Det kræver bl.a. adgang til en LER Robot, som besvarer henvendelser fra LER. Det vil vi gerne hjælpe dig med.

Aqualog GIS ligger i samme webbaseret miljø som man kender fra Aqualog øvrige løsninger. Med en simpel opbygning så det er enkelt og overskueligt.


Hvad er en LER Robot
LER Robot er et program som kører i vort servermiljø, og automatisk henter forespørgsler fra LER og besvarer disse i henhold til de gældende krav til indhold, formater og frister.


Oprettelse
Jeres ledningsplan skal lægges ind i Aqualog GIS løsning. Dette omfatter indlæsning af CAD/GIS data, og opsætning med hensyn til ledningstyper og andet. Systemet kan indlæse en lang række CAD/GIS formater og opsætningen af tolkningen hjælper vi med.

Hvis jeres ledningsnet ikke findes i et CAD/GIS format, hjælper vi også gerne med en konvertering, efter særskilt tilbud.

Når vi konverterer jeres ledningsplan kontrollerer vi at alle de obligatoriske attributter jf. LER 2s datamodel kan påføres jeres ledninger og komponenter i datasættet. Dette kræver jeres medvirken.

Vi scanner jeres nye ledningsplan for at sikre kvaliteten.

Vi hjælper jer med at blive oprettet til LER2 i LER.dk, så vi kan hjælpe jer med at besvare forespørgsler.


WebGIS
Aqualog levere en WebGIS løsning som både kan ses i Aqualog, men også kan lægges på vandværkets hjemmeside. WebGIS siden viser de lednignsdata og komponenter som LER Robot anvender i besvarelser.


Drift
Der er ingen begrænsninger på antal besvarelser af LER forespørgsler - det er med i prisen.

LER Robot sikrer at alle LER-besvarelser logges og dokumenteres. Vi tilbyder endvidere mail-notifikationer i forbindelse med LER-besvarelser.


Opdatering
Det er muligt at hente jeres ledningsregistrering i CAD/GIS format, hvorefter du selv kan rette det til, og efterfølgende uploaded data til serveren igen. Vi kan selvfølgelig også hjælpe med dette.

Det er også muligt via WebGIS at redigere jeres ledningsplan og tilhørende data.


Data
Vandværket ejer selv alle data, og kan når som helst hente data ud via WebGIS.


Samarbejdspartnere
Aqualog samarbejder med GIS4Mobile om denne løsning.

Desuden samarbejder Aqualog med flere landinspektørfirmaer, hvis man ønsker hjælp til opmåling af hele eller dele fa vandværkets ledningsplan.


Priser:

Se prislisten.