★★★★★ Læs brugernes anmeldelser på Trustpilot ★★★★★

Velkommen til Danpure

I Aqualogs leverandørregister.


Vi er i dag to medarbejdere i firmaet. Bent, som er direktør i Production Nord ApS, Frantz, som er salgs- og teknisk direktør . Frantz varetager den daglige drift.

Danpure, som firma, har mere end 10 års erfaring med vandbehandling på forskellige plan. Vi gør en dyd i at tilbyde dig, som kunde, den bedst mulige løsning i forhold til dine behov – om det så er rent vand ved hjælp af omvendt osmose, eller blødt vand ved hjælp af enten blødgøringsanlæg eller Vulcan. Vi finder en løsning der kan hjælpe dig med at forbedre dit vands kvalitet til vandhanen, opvaskemaskinen eller badeværelset.

Vi kan også hjælpe med løsninger til blandt andet: Caféer, restauranter, tandlæger, vinduespudsere, værksteder, både store og små skibe, fabrikker osv.

Vi er den danske forhandler af det miljøvenlige og elektroniske anti-kalk anlæg Vulcan, som produceres af CWT i Tyskland. CWT har mere end 70 års erfaring indenfor deres område og det kan tydeligt ses på Vulcan anlæggene. Det er højeste kvalitet, og bliver konstant videreudviklet ved hjælp af feedback fra flere end 80 forhandlere verden over. Du kan læse meget mere om Vulcan enten i vores butik, eller på linket oppe i menuen som viderestiller dig til vores forhandlerside.

Adresse: Egeskovvej 8
3490 Kvistgård

Hoved tlf.: 23747468

Vagt tlf.:

Fax:

Email: info@danpure.dk

Hjemmeside: www.danpure.dk

LinkedIn:

Facebook:

Twitter:

Arbejder indenfor følgende områder:
  • Vandbehandling
  • Vandbehandling med UV lys
  • Vandværksfirmaer - udførende


Er I leverandør til vandværkerne, så tilmeld jer Aqualogs leverandørregister her.