★★★★★ Læs brugernes anmeldelser på Trustpilot ★★★★★

Velkommen til Coreline A/S

I Aqualogs leverandørregister.


Virksomheden blev grundlagt i 2007 som producent af butterflyventiler og kontraklapventiler. Med fokus på kvalitetsventiler fik virksomheden hurtigt en International kundekreds.
Coreline, Wuxi i Kina er et 100% dansk ejet selskab.

Coreline startede i 2015 produktion af kuglehaner. Desuden er programmet udvidet med komplementerende produkter der leveres af andre producenter i henhold til Coreline’s specifikationer og kvalitets kontrol.
Høj kvalitet er gennemgående i hele produktprogrammet. Coreline vil til enhver tid levere kvalitets produkter til en konkurrencedygtig pris. Vores produktkendskab og tekniske viden fører til innovative løsninger med længere levetid, så kunderne opnår en bedre total økonomi. Det hele suppleres med professionel rådgivning og service.

Coreline A/S i Danmark består af en ejerkreds der har arbejdet sammen i ventilbranchen gennem mere end 20 år. Et solidt team med mange års praktisk erfaring i marken. Desuden er der ligeledes erfarne kræfter i baglandet, så vi er i stand til at tilbyde kvalificeret rådgivning og service hele vejen.
Adresse: Vognmagervej 19A
7000 Fredericia

Hoved tlf.: 9244 1690

Vagt tlf.:

Fax:

Email: mail@coreline.dk

Hjemmeside: www.coreline.dk

LinkedIn:

Facebook:

Twitter:

Arbejder indenfor følgende områder:
  • Målere og kontraventiler
  • Rør, ventiler, tilbehør


Er I leverandør til vandværkerne, så tilmeld jer Aqualogs leverandørregister her.